Meld din interesse

[contact-form-7 id="35" title="Meld din interesse"]

Næringstomter og utleie

Vi er allerede i dialog med flere seriøse aktører som vurderer å etablere seg, og dersom dette også kan være aktuelt for deg/dere er det bare å ta kontakt.

Vi kan være behjelpelig i alle ledd, det være seg tegning, prosjektering, oppføring, formidling m.m.

Storslagne planer for Marøya

I 2020 ble Vikna og Nærøy til Nærøysund kommune, og dette blir Norges største oppdrettskommune. Men ikke nok med at den er størst, de store oppdrettsfirmaene fortsetter å utvide for flere 100 millioner i årene som kommer, noe som skaper stor vekst.

Vi får mange nye arbeidsplasser og øker folketallet i kommunen. De neste årene er det et mål at det kommer 1000 nye arbeidsplasser og 2000 nye innbyggere til kommunen.

Med denne veksten mener Marøya Næringsutvikling AS at det er på tide med en næringspark for plasskrevende detaljhandel. Vi har sikret oss en strategisk plassert næringstomt på Marøya like ved fylkesvei 770. Her passerer det nå over 700 pendlere hver dag, og tallet øker raskt. 10 minutter unna ligger det flyplass med direkte flyvninger til Oslo, og flere daglige avganger til Trondheim, og det er kun 5 minutter til Rørvik Sentrum hvor hurtigruta har daglige anløp.

Les mer om området

Ønsker dere næringstomt i Portalen?

Vi er allerede i dialog med flere seriøse aktører som vurderer å etablere seg, og dersom dette også kan være aktuelt for deg/dere er det bare å ta kontakt.

KONTAKT OSS

Kontakt oss

Ring oss gjerne, eller send oss en e-post for mer informasjon om prosjektet.

post@norbolig.no
tlf. 74 39 11 81

Steinar Moe

steinar@norbolig.no
tlf. 950 23 335