Meld din interesse

[contact-form-7 id="35" title="Meld din interesse"]

Storslagne planer for Marøya - en del av
landets største oppdrettskommune i 2020

1km
Sinkaberg Hansen AS
1km
Rørvik Marina
4km
Rørvik sentrum
4km
Hurtigruta
6km
Flyplassen
18km
Kolvereid sentrum

I 2020 ble Vikna og Nærøy til en storkommune, og dette blir Norges største oppdrettskommune. Men ikke nok med at den er størst, de store oppdrettsfirmaene fortsetter å utvide for flere 100 millioner i årene som kommer, noe som skaper stor vekst. Les mer om området

Nærhet til Rørvik og Kolvereid

Marøya ligger strategisk til langs Fylkesvei 770 kort vei både fra Rørvik og Kolvereid. Området har ett stort utviklingspotensial, der det ligger i en kommune i sterk vekst. Næringstomtens beliggenhet er sentrumsnært mot både Rørvik og Kolvereid, samt at pendlertrafikken passerer her.

Kolvereid er Norges minste by. Kolvereid er et trafikalt knutepunkt i Nærøysund kommune, med sin plassering imellom Rørvik, Foldereid og Namsos via fergesambandet Hofles–Lund. Mange arbeidsplasser på Kolvereid er knyttet til varehandel, privat og offentlig tjenesteyting, bygg og anlegg, og til den maritime industrien ved Kolvereidvågen, fremfor alle verftet Moen Marin med bedding, verkstedhall og kai.

Sjarmerende småby

Den sjarmerende småbyen Rørvik ligger i det vakre kystlandskapet i øyriket Vikna i Nord-Trøndelag. I over 100 år har dette vært det naturlige sentrum for havbruk og handel i regionen. Her bor og arbeider drøyt 3000 mennesker, som sammen med alle tilreisende i havna gjør Rørvik til en dynamisk og levende kystby med høy aktivitet året rundt. Rørvik er et tettsted og et av to administrasjonssenter i Nærøysund kommune i Trøndelag, sammen med Kolvereid.

Rørvik er en betydelig fiskehavn, og Telenor har et av sine kundeservice-sentre her. Ved Rørvik ligger Nærøysund bru, som forbinder Vikna med fastlandet (gamle Nærøy). De viktigste næringsveiene på Rørvik er fiskeri, havbruk og telekommunikasjon. Rørvik lufthavn Ryum har avganger med Widerøe til Trondheim lufthavn Værnes, Namsos lufthavn og Oslo lufthavn Gardemoen.

Les mer »

Havn og flyplass

Rørvik Havn er Midt-Norges største og mest moderne havneanlegg, gunstig plassert ved hovedskipsleia langs norskekysten. Her er det drøyt 3000 årlige anløp, og både hurtigrute og hurtigbåt legger daglig til her. En stor utvidelse av Rørvik havn er i gang på Kråkøya. Her åpnet for kort tid siden Kråkøya kysthavn med historiske dimensjoner.

På Kråkøya handler det om å utnytte sjøtransport til å frakte både fersk og frossen fisk, noe som er helt nødvendig med ei oppdrettsnæring som har som mål å femdoble produksjonen sin. Her planlegger også Rørvik havn å bruke kaianlegg til bla. offshoreskip og containerskip.

Flyplassen vår er også i vekst. Trafikktallet har hatt en jevn økning i mange år, og arealplan som åpner for en forlengelse av rullebanen er allerede vedtatt. Når denne utvidelsen finner sted vil banen bli 1200 meter, noe som åpner for større fly samt muligheter for transportfly o.l.

Ønsker dere næringstomt i Portalen?

Vi er allerede i dialog med flere seriøse aktører som vurderer å etablere seg, og dersom dette også kan være aktuelt for deg/dere er det bare å ta kontakt.

KONTAKT OSS

Kontakt oss

Ring oss gjerne, eller send oss en e-post for mer informasjon om prosjektet.

post@norbolig.no
tlf. 74 39 11 81

Steinar Moe

steinar@norbolig.no
tlf. 950 23 335